Δερματολόγος στην Αθήνα Dr Καραλέξης

08
Φεβρουάριος
2018
Δερματολόγος στην Αθήνα Dr Καραλέξης

Δερματολόγος στην Αθήνα Dr Καραλέξης

Ο Δερματολόγος στην Αθήνα Απόστολος Καραλέξης αρχικά εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Στρατιωτική Ιατρική. Αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές του εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας.

Τη στιγμή αυτή κατέχει τη θέση του Διευθυντή της Δερματολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λαμβάνει ενεργά μέρος διαρκώς σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ομιλητής και ως σύνεδρος.

Γιατί να εμπιστευτείτε στη δερματοχειρουργική τον δερματολόγο Dr Καραλέξη;

Η δερματοχειρουργική είναι η μεγάλη αγάπη του δερματολόγου Dr Καραλέξη, ο οποίος έχει εμπειρία πλέον των 20 ετών στο γνωστικό αντικείμενο της Δερματολογίας. Συνεπώς στην κλινική του αναλαμβάνονται και θεραπεύονται κάθε είδους Δερματολογικά περιστατικά όπως Ψωρίαση, Λειχήνας, έκζεμα, μυρμηκιές, δερματικός Λύκος, Ακμή, μυκητιάσεις, κλπ. Επίσης θεραπεύονται αφροδίσια νοσήματα όπως κονδυλώματα, ουρηθρίτιδες κλπ ενώ λόγω εξειδίκευσης στις παθήσεις των τριχών αναλαμβάνονται περιστατικά όπως τριχοπτώσεις, αλωπεκίες, λειχήνας τριχωτού κλπ.

Τέλος, υπάρχει μεγάλη εμπειρία σε διαγνώσεις και αφαιρέσεις όγκων και σπίλων του δέρματος.

Post a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

 • Δερματολογία από τον ειδικό στη δερματοχειρουργική Dr Καραλέξη

  Δερματολόγος στην Αθήνα Dr Καραλέξης

  Δερματολόγος στην Αθήνα Dr Καραλέξης

  Ο Δερματολόγος στην Αθήνα Απόστολος Καραλέξης αρχικά εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Στρατιωτική Ιατρική. Αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές του εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. Τη στιγμή αυτή κατέχει τη θέση του Διευθυντή της Δερματολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λαμβάνει ενεργά μέρος διαρκώς σε συνέδρια στην […]
 • Πάντα στη διάθεσή σας. Απαντούμε σε όλα τα μηνύματα γραπτώς.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 • Ο δερματολόγος στην Αθήνα και αφροδισιολόγος Dr. Καραλέξης παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες εκτός από μεταμόσχευση μαλλιών και για αφαίρεση τατουάζ, νήματα ανόρθωσης προσώπου.

  Είναι ειδικός στη λιπογλυπτική, λιποαναρρόφηση, αφαίρεση δερματικών όγκων, αυτολόγο λίπος, μεσοθεραπεία, υαλουρονικό, ρυτίδες, πήλινγκ.

  Σας περιμένει στην κλινική του Derma hair clinic για μία εντελώς δωρεάν ενημέρωση.

 • .
 • .
 • Δρ. Καραλέξης Απόστολος

  ΕΔΡΑ

  Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας,
  (Μέγαρο Μουσικής)

  11528, Αθήνα

  210 723 2932

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  09.00-21.00